Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.22
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федорченко О. Р. 175.830 До наказу (б) 111 180 13.08
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.08
+
2 Ревегук К. В. 168.650 До наказу (б) 116 169 12.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.9
+
3 Черемуш І. В. 155.050 До наказу (б) 100 160 10.05
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.05
+
4 Худобенко Н. А. 148.510 До наказу (б) 100 145 14.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.76
+
5 Гордієнко Г. С. 39.000 Відмова 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
6 Мазур А. Ю. 34.500 Відмова 138
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138