Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 11м
ВМ 25 • К 25
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дехтяренко В. А. 152.100 До наказу (к) 149 149 155 162
  • Українська мова: 149
  • Математика: 149
  • Біологія: 155
  • Середній бал документа про освіту: 162
+
2 Фещенко І. А. 134.700 До наказу (к) 122 151 123 159
  • Українська мова: 122
  • Математика: 151
  • Історія України: 123
  • Середній бал документа про освіту: 159
+