Зачекайте...

181 Харчові технології

Освіта Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пономарьов В. В. 477.000 До наказу (к) 160 160 7.7
  • Українська мова: 160
  • Іноземна мова: 160
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
+
2 Крипак В. В. 454.000 До наказу (к) 160 140 7.4
  • Українська мова: 160
  • Іноземна мова: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
+
3 Джабборова О. З. 433.000 До наказу (к) 140 150 6.3
  • Українська мова: 140
  • Іноземна мова: 150
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
4 Шаріпова М. Ш. 433.000 До наказу (к) 140 150 6.3
  • Українська мова: 140
  • Іноземна мова: 150
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
5 Петренко Ю. О. 425.000 До наказу (к) 140 140 6.5
  • Українська мова: 140
  • Іноземна мова: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
+