Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 11 • К 11
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дольчук Н. М. 147.500 До наказу (к) 152 138 150
  • Українська мова: 152
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 150
+
2 Малакі Ф. С. 147.500 До наказу (к) 143 147 150
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 147
  • Фахове випробування: 150
+
3 Мілєва В. Г. 145.000 До наказу (к) 132 148 150
  • Українська мова: 132
  • Біологія: 148
  • Фахове випробування: 150
+
4 Юрченко К. В. 134.000 До наказу (к) 125 121 145
  • Українська мова: 125
  • Математика: 121
  • Фахове випробування: 145
+
5 Шевченко Д. В. 127.750 До наказу (к) 109 110 146
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 110
  • Фахове випробування: 146
+
6 Савчук А. В. 67.750 Відмова 135 136
  • Українська мова: 135
  • Біологія: 136
7 Паренюк А. В. 53.250 Відмова 106 107
  • Українська мова: 106
  • Математика: 107