Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • К 9
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Катеринюк А. В. 502.950 До наказу (к) 132 116 169
  • Українська мова: 132
  • Географія: 116
  • Середній бал документа про освіту: 169
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Царик О. В. 501.000 До наказу (к) 137 131 166
  • Українська мова: 137
  • Географія: 131
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • РК: 1.02
+
3 Лупуляк Ю. А. 492.000 До наказу (к) 128 124 177
  • Українська мова: 128
  • Географія: 124
  • Середній бал документа про освіту: 177
  • РК: 1.02
+
4 Матковська Л. В. 467.000 До наказу (к) 142 150 175
  • Українська мова: 142
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • РК: 1.02
+
5 Воробець Т. І. 451.500 До наказу (к) 107 105 165
  • Українська мова: 107
  • Географія: 105
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+