Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 17 • К 17
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чепела В. О. 535.500 До наказу (к) 147 155 158
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 155
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.04
+
2 Соломаха О. В. 438.500 До наказу (к) 126 120 161
  • Українська мова: 126
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • РК: 1.04
+
3 Ступницька А. В. 436.000 До наказу (к) 118 118 141
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 118
  • Середній бал документа про освіту: 141
  • РК: 1.04
+
4 Грабовець Е. Е. 425.500 До наказу (к) 130 115 148
  • Українська мова: 130
  • Математика: 115
  • Середній бал документа про освіту: 148
  • РК: 1.04
+
5 Онопченко А. Д. 399.500 До наказу (к) 102 120 152
  • Українська мова: 102
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.04
+
6 Корж С. О. 377.000 До наказу (к) 105 133 139
  • Українська мова: 105
  • Математика: 133
  • Середній бал документа про освіту: 139
  • РК: 1.04
+
7 Купрієнко Д. В. 366.000 До наказу (к) 117 125 124
  • Українська мова: 117
  • Математика: 125
  • Середній бал документа про освіту: 124
  • РК: 1.04
+