Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ребрина М. Ю. 143.100 До наказу (к) 152 125 150
  • Українська мова: 152
  • Математика: 125
  • Фахове випробування: 150
+
2 Стечкевич Б. О. 138.400 До наказу (к) 137 131 145
  • Українська мова: 137
  • Математика: 131
  • Фахове випробування: 145
+
3 Дем`янов Є. М. 121.400 До наказу (к) 113 105 140
  • Українська мова: 113
  • Географія: 105
  • Фахове випробування: 140
+
4 Лущик І. Б. 166.700 Відхилено (к) 174 155 170
  • Українська мова: 174
  • Математика: 155
  • Фахове випробування: 170
5 Сеньків О. В. 134.500 Відхилено (к) 132 143 130
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 143
  • Фахове випробування: 130
6 Палько С. В. 78.000 Скасовано (втрата пріор.) 134 126
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 126