Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Леонтьєва В. С. 124.318 До наказу (к) 124 122 138 154
  • Українська мова: 124
  • Математика: 122
  • Історія України: 138
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02
+
2 Шрамко І. В. 112.078 Відмова 111 107 117 164
  • Українська мова: 111
  • Математика: 107
  • Географія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02