Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.32 , мін.бал 100
Історія України , k=0.32 , мін.бал 100
Біологія , k=0.32 , мін.бал 100
Географія , k=0.32 , мін.бал 100
Фізика , k=0.32 , мін.бал 100
Хімія , k=0.32 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.08
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 4.67
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костюк Я. В. 194.859 До наказу (к) 187 178 190 191
  • Українська мова: 187
  • Математика: 178
  • Історія України: 190
  • Середній бал документа про освіту: 191
  • СК: 1.05
+
2 Прокопчук О. О. 183.640 Допущено 189 181 180 188
  • Українська мова: 189
  • Математика: 181
  • Хімія: 180
  • Середній бал документа про освіту: 188