Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Селюченко І. П. 468.000 До наказу (к) 134 164 170
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 164
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.04
+
2 Полонська М. Ф. 507.500 Рекомендовано (к) 157 129 150
  • Українська мова: 157
  • Математика: 129
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • РК: 1.04
3 Семенець В. В. 415.000 Рекомендовано (к) 115 121 120
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 120
  • РК: 1.04