Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковалевський Н. Б. 135.762 Допущено 137 125 138 132
  • Українська мова: 137
  • Біологія: 125
  • Географія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 132
  • РК: 1.02
2 Лавріненко К. С. 132.396 Допущено 128 135 109 163
  • Українська мова: 128
  • Біологія: 135
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02