Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шинкарюк А. К. 148.716 Допущено 159 119 150 174
  • Українська мова: 159
  • Математика: 119
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.02
2 Євтушенко І. О. 134.640 Допущено 155 105 131 147
  • Українська мова: 155
  • Математика: 105
  • Фізика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.02
3 Сліпець Д. А. 134.028 Допущено 115 127 148 144
  • Українська мова: 115
  • Математика: 127
  • Історія України: 148
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02
4 Подунай Н. О. 124.032 Допущено 122 119 111 160
  • Українська мова: 122
  • Математика: 119
  • Біологія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • РК: 1.02
5 Жовтяк В. Є. 119.544 Допущено 128 109 110 131
  • Українська мова: 128
  • Математика: 109
  • Географія: 110
  • Середній бал документа про освіту: 131
  • РК: 1.02
6 Шрамко І. В. 119.238 Допущено 111 107 117 164
  • Українська мова: 111
  • Математика: 107
  • Географія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02
7 Петренко О. С. 144.330 132 122 161 170
  • Українська мова: 132
  • Математика: 122
  • Географія: 161
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02