Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • БМ 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мороз Г. П. 298.750 До наказу (б) 111 160
  • Українська мова: 111
  • Фахове випробування: 160
+
2 Никонюк Н. І. 270.000 До наказу (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 140
+
3 Решетовський М. І. 265.000 До наказу (б) 135 130
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 130
+