Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко М. М. 134.518 До наказу (к) 125 127 176 162
  • Українська мова: 125
  • Математика: 127
  • Географія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
+
2 Заводовський Г. О. 119.136 До наказу (к) 120 105 131 174
  • Українська мова: 120
  • Математика: 105
  • Географія: 131
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.02
+
3 Білявський А. В. 115.668 До наказу (к) 127 105 115 144
  • Українська мова: 127
  • Математика: 105
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02
+