Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лобан М. І. 173.339 Відмова 179 151 176 169 200
  • Українська мова: 179
  • Математика: 151
  • Іноземна мова: 176
  • Середній бал документа про освіту: 169
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • РК: 1.02
2 Бількевич А. Р. 145.035 Відмова 160 113 140 163
  • Українська мова: 160
  • Математика: 113
  • Географія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
3 Стадник А. А. 144.860 Відмова 167 113 153 175
  • Українська мова: 167
  • Математика: 113
  • Історія України: 153
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • РК: 1.02
4 Смола Н. В. 128.112 Відмова 133 100 151 182
  • Українська мова: 133
  • Математика: 100
  • Біологія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • РК: 1.02
5 Гушан В. 118.136 Відмова 109 133 117 169
  • Українська мова: 109
  • Математика: 133
  • Хімія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 169
  • РК: 1.02