Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 5 • К 25
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в м`ясній та рибопереробній галузях
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбенко Д. О. 198.050 До наказу (б) 173 190 12.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 173
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.3
+
2 Ткаченко С. М. 190.920 До наказу (б) 135 190 14.67
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 135
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.67
+
3 Тагіров Р. А. 179.380 До наказу (б) 100 190 11.88
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.88
+
4 Маценко О. В. 171.520 До наказу (б) 106 180 10.02
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.02
+
5 Алієв Н. 166.300 До наказу (б) 100 175 10.05
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.05
+
6 Ніколаєв В. В. 172.750 До наказу (к) 130 171 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 171
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
7 Казанчук С. М. 164.840 До наказу (к) 101 171 11.34
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 101
  • Фахове випробування: 171
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.34
+