Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шамрай С. В. 157.500 До наказу (к) 111 123 198
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 123
  • Фахове випробування: 198
+
2 Стругова К. Л. 156.250 До наказу (к) 132 133 180
  • Українська мова: 132
  • Хімія: 133
  • Фахове випробування: 180
+
3 Коваленко Є. Ф. 137.500 До наказу (к) 111 109 165
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 109
  • Фахове випробування: 165
+