Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сокіл А. А. 156.620 До наказу (к) 100 180 16.62
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.62
+