Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 0м
ВМ 4 • К 4
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 2.18
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дугіна К. О. 104.000 Відмова 114 102 100
  • Українська мова: 114
  • Іноземна мова: 102
  • Фахове випробування: 100
2 Компанець М. М. 61.750 Відмова 124 123
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 123