Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондар Н. В. 128.250 До наказу (б) 107 106 150
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 106
  • Фахове випробування: 150
+
2 Грабовець М. Б. 124.750 До наказу (б) 125 114 130
  • Українська мова: 125
  • Історія України: 114
  • Фахове випробування: 130
+
3 Боков Д. О. 122.750 До наказу (к) 123 108 130
  • Українська мова: 123
  • Історія України: 108
  • Фахове випробування: 130
+
4 Дашко І. В. 56.750 Зареєстровано 115 112
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 112