Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 18 • БМ 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.25
Математика , k=0.25
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Захарченко В. А. 175.250 До наказу (б) 166 155 190
  • Українська мова: 166
  • Математика: 155
  • Фахове випробування: 190
+
2 Набатніков Н. А. 141.500 До наказу (б) 105 131 165
  • Українська мова: 105
  • Математика: 131
  • Фахове випробування: 165
+
3 Юхимчук М. В. 140.500 До наказу (б) 134 128 150
  • Українська мова: 134
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 150
+
4 Моргун Я. С. 138.750 До наказу (б) 141 104 155
  • Українська мова: 141
  • Математика: 104
  • Фахове випробування: 155
+
5 Бєлоконь Д. П. 136.250 До наказу (б) 135 100 155
  • Українська мова: 135
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 155
+
6 Коденець В. М. 133.000 До наказу (к) 122 104 153
  • Українська мова: 122
  • Математика: 104
  • Фахове випробування: 153
+
7 Прудкий В. В. 139.000 Допущено 143 133 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 133
  • Фахове випробування: 140
8 Релік О. М. 134.500 Допущено 114 124 150
  • Українська мова: 114
  • Математика: 124
  • Фахове випробування: 150
9 Мусієнко В. В. 130.500 Допущено 140 122 130
  • Українська мова: 140
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 130
10 Михайліченко В. А. 55.500 Зареєстровано 122 100
  • Українська мова: 122
  • Математика: 100