Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шпак Р. 160.630 До наказу (к) 171 167 157 176
  • Українська мова: 171
  • Математика: 167
  • Хімія: 157
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • РК: 1.02
+
2 Панова А. Є. 143.228 До наказу (к) 142 143 158 177
  • Українська мова: 142
  • Математика: 143
  • Географія: 158
  • Середній бал документа про освіту: 177
  • РК: 1.02
+
3 Рогов С. М. 130.438 До наказу (к) 121 117 175 164
  • Українська мова: 121
  • Математика: 117
  • Іноземна мова: 175
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02
+
4 Долгих Н. Ю. 117.871 До наказу (к) 111 139 112 154
  • Українська мова: 111
  • Математика: 139
  • Іноземна мова: 112
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02
+