Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крижан В. О. 157.500 Відмова 122 148 180
  • Українська мова: 122
  • Іноземна мова: 148
  • Фахове випробування: 180
2 Тєрєхов Д. Г. 63.750 Відмова 131 124
  • Українська мова: 131
  • Математика: 124