Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколаєва М. С. 183.583 До наказу (к) 156 175 13.333
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.33
+
2 Іпатова Ю. В. 178.250 До наказу (к) 192 165 6.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 192
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
+
3 Максян А. Г. 143.550 До наказу (к) 121 140 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
4 Кучеренко В. О. 166.950 Відхилено (к) 116 175 6.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7