Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • БМ 6 • К 1
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.17
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Борецький О. І. 302.000 До наказу (б) 142 160
  • Українська мова: 142
  • Фахове випробування: 160
+
2 Терешко Н. М. 298.000 До наказу (б) 138 160
  • Українська мова: 138
  • Фахове випробування: 160
+
3 Ящук В. М. 288.000 До наказу (б) 138 150
  • Українська мова: 138
  • Фахове випробування: 150
+
4 Навольська У. М. 286.000 До наказу (б) 136 150
  • Українська мова: 136
  • Фахове випробування: 150
+
5 Слободян Г. В. 278.000 До наказу (б) 138 140
  • Українська мова: 138
  • Фахове випробування: 140
+
6 Дробоцька Н. П. 276.000 До наказу (б) 136 140
  • Українська мова: 136
  • Фахове випробування: 140
+
7 Похила Х. Б. 0.000 Відмова