Зачекайте...

181 Харчові технології

Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фокін А. І. 237.000 Допущено 104 128 5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фаховий іспит: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
2 Заботкіна О. О. 232.000 Допущено 108 104 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • Фаховий іспит: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
3 Бельярська О. А. 214.000 Допущено 105 104 5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 105
  • Фаховий іспит: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 5
4 Дронов О. П. 210.000 Допущено 105 100 5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 105
  • Фаховий іспит: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 5