Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимченко О. В. 303.000 До наказу (к) 115 188
  • Фахове випробування: 115
  • Середній бал документа про освіту: 188
+
2 Савченко Н. М. 291.000 До наказу (к) 115 176
  • Фахове випробування: 115
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
3 Яровий С. О. 282.000 До наказу (к) 150 132
  • Фахове випробування: 150
  • Середній бал документа про освіту: 132
+