Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 31 • К 31
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів, Зберігання та переробка зерна
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Недайвода К. Ю. 446.000 Відмова 160 135 7.1
  • Українська мова: 160
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.1