Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 21 • К 21
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
  • Подано заяв: 92
  • Конкурс на бюджет: 4.84
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 27
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулик Д. В. 496.650 До наказу (к) 150 160 8.3
  • Українська мова (диктант): 150
  • Математика (усний іспит): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • СК
+
2 Стара В. В. 160.000 Зареєстровано 8
  • Середній бал документа про освіту: 8