Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
  • Подано заяв: 48
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 М`ясникова В. Р. 422.000 До наказу (к) 168 105 6.9
  • Українська мова: 168
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
+
2 Атаманюк Я. Д. 422.000 До наказу (к) 160 115 6.7
  • Українська мова: 160
  • Математика: 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
+
3 Колодєєв В. Г. 416.000 До наказу (к) 168 115 5.3
  • Українська мова: 168
  • Математика: 115
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
+
4 Мостренко А. А. 405.000 До наказу (к) 160 105 6
  • Українська мова: 160
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
5 Солодка Д. В. 390.000 До наказу (к) 144 110 5.6
  • Українська мова: 144
  • Математика: 110
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
+
6 Воробйова А. Ю. 376.000 До наказу (к) 136 105 5.5
  • Українська мова: 136
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
+
7 Сологуб Д. В. 359.000 До наказу (к) 128 105 4.6
  • Українська мова: 128
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 4.6
+
8 Тхоровський М. М. 155.000 Зареєстровано 7.5
  • Середній бал документа про освіту: 7.5