Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 200
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 32
  • Конкурс на бюджет: 0.66
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 27
  • Рекомендован на контракт: 27
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 66
  • Конкурс на бюджет: 1.04
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 43
  • Рекомендован на контракт: 43
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сліпецький В. М. 159.834 Допущено 147 169 153 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Історія України (ЗНО): 169
  • Географія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
2 Демчук Н. О. 159.222 Допущено 144 147 169 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 169
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
3 Поріцька М. Р. 151.776 Допущено 169 164 114 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 169
  • Історія України (ЗНО): 164
  • Географія (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
4 Богачевська А. І. 149.736 Допущено 127 162 149 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 162
  • Математика (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
5 Курдина Р. Б. 111.486 Допущено 110 100 102 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Географія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК