Зачекайте...

181 Харчові технології

Освіта Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 50
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Литвиненко К. Е. 230.000 Рекомендовано (к) 120 110
  • Українська мова: 120
  • Харчові технології: 110
+