Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кирилова Є. І. 357.500 Рекомендовано (к) 180 177.5
  • Тест: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 177.5
+
2 Слюсарчук В. В. 184.200 Зареєстровано 184.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 184.2
3 Стасенко Г. П. 178.500 Зареєстровано 178.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 178.5
4 Марченко В. А. 173.700 Зареєстровано 173.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 173.7
5 Кулик А. А. 170.300 Зареєстровано 170.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 170.3
6 Бибченко В. В. 169.000 Зареєстровано 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 169
7 Буну О. Г. 168.000 Зареєстровано 168
  • Інші показники конкурсного відбору: 168
8 Тімонін І. О. 147.000 Зареєстровано 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 147