Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Омелько О. М. 0.000 Зареєстровано
2 Малюта Ю. В. 0.000 Зареєстровано
3 Виноградський С. А. 0.000 Зареєстровано
4 Мерякре О. В. 0.000 Зареєстровано
5 Селіфанова А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Козак А. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Мендрик О. С. 0.000 Зареєстровано
8 Чебан Х. В. 0.000 Зареєстровано
9 Баєва Р. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Пелюх Д. В. 0.000 Зареєстровано
11 Лісовенко Б. В. 0.000 Зареєстровано
12 Кірільцева К. О. 0.000 Зареєстровано
13 Баранець А. К. 0.000 Зареєстровано
14 Блащук А. В. 0.000 Зареєстровано
15 Кащенко В. В. 0.000 Зареєстровано
16 Мельник В. Г. 0.000 Зареєстровано