Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література , k=0.65 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дехтяр В. Ю. 182.780 Рекомендовано (к) 181 160 8.1 200
  • Українська мова та література (ЗНО): 181
  • Історія України (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • РК
2 Зернюк Д. С. 150.020 Рекомендовано (к) 141 175 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Географія (ЗНО): 175
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК
3 Тарасов Д. Г. 136.136 Рекомендовано (к) 140 120 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
4 Алямовська Ю. А. 134.917 Рекомендовано (к) 121 143 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • СК
  • РК
5 Узольнікова Т. В. 116.204 Рекомендовано (к) 106 106 5.4 164.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 164.7
  • РК