Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 110
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 110
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мулеса Ю. Є. 325.000 Рекомендовано (к) 155 170
  • Українська мова: 155
  • Фахове вступне випробування: 170
2 Токарев І. В. 0.000 Відмова