Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Старікова Л. О. 4.500 Зареєстровано 4.5
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
2 Чернях Р. Г. 4.000 Зареєстровано 4
  • Середній бал документа про освіту: 4
3 Шаламова Ю. О. 4.000 Зареєстровано 4
  • Середній бал документа про освіту: 4
4 Ємець А. П. 3.800 Зареєстровано 3.8
  • Середній бал документа про освіту: 3.8