Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 7 • К 7
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко Д. А. 305.000 Допущено 120 185
  • Українська мова та література: 120
  • Фахове випробування: 185
Квота-1
2 Іващенко М. О. 289.000 Допущено 134 155
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фахове випробування: 155
+