Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Овчаренко К. Є. 142.188 Рекомендовано (к) 160 102 145 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
2 Горбачук А. В. 110.058 Рекомендовано (к) 104 100 103 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК