Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрук Л. В. 153.000 Допущено 159 122 158 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Математика (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК
2 Судома А. В. 126.684 Допущено 114 114 141 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК
3 Заревич Я. В. 121.176 Допущено 110 117 118 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Математика (ЗНО): 117
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК