Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 115 • К 115
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабич Ж. С. 303.000 Допущено 130 165 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
2 Савіцька А. О. 300.500 Допущено 122 170 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
3 Чернова В. Д. 300.300 Допущено 112 180 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
4 Мудра Н. В. 293.100 Допущено 164 120 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
5 Гадяк Н. Р. 290.700 Допущено 112 170 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
6 Кравчук А. В. 275.500 Допущено 147 120 8.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
7 Піпка Р. В. 266.300 Допущено 150 110 6.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
8 Чижевська Н. А. 265.800 Допущено 122 135 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
9 Меркур`єва С.. 265.600 Допущено 122 135 8.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
10 Щеринська М. А. 233.600 Допущено 122 105 6.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
11 Марков В. Т. 229.200 Допущено 117 105 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
12 Лантух А. В. 202.200 Відмова 194 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 194
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
13 Степаненко Л. Ю. 149.400 Відмова 141 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
14 Назаренко А. А. 130.000 Відмова 122 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
15 Чала В. О. 120.700 Відмова 112 8.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
16 Чайка Н. В. 133.700 Скасовано (втрата пріор.) 126 7.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7