Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 11м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0 , мін.бал 1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єрмоленко О. М. 134.992 Допущено 122 132 141 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • РК
2 Короткий Я. С. 126.048 Допущено 122 123 116 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 123
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
3 Красношапка А. Д. 124.592 Допущено 124 103 145 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
4 Ткаченко А. В. 116.896 Допущено 110 106 130 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК