Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 28 • БМ 4 • К 24
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шиманська А. А. 347.840 До наказу (б) 150 185 12.84
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.84
+
2 Хрульова Є. І. 339.000 До наказу (б) 147 180 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
3 Баюш О. С. 325.190 До наказу (б) 126 185 14.19
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.19
+
4 Якимова Т. В. 304.780 До наказу (б) 112 180 12.78
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.78
+
5 Куриленко М. Ю. 283.900 Рекомендовано (к) 106 165 12.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.9