Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 11м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0 , мін.бал 1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Овчаренко К. Є. 141.232 Допущено 160 102 155 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Географія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
2 Хоменко О. В. 137.280 Допущено 124 143 126 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 143
  • Історія України (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Остріков В. О. 136.864 Допущено 108 141 160 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Географія (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК