Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вороніна К. І. 161.000 Зареєстровано 161
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 161
2 Кравченко Г. Д. 138.000 Зареєстровано 138
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
3 Дудкіна В. Д. 122.000 Зареєстровано 122
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
4 Крюковська Є. О. 117.000 Зареєстровано 117
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
5 Порощук О. Г. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
6 Лобода К. О. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
7 Цюрпіта В. С. 0.000 Зареєстровано
8 Шулячинська А. В. 0.000 Зареєстровано
9 Хейловський Г. Л. 0.000 Зареєстровано
10 Шейко Д. О. 0.000 Зареєстровано