Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 25 • БМ 3 • К 22
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Амрахов А. А. 496.500 Допущено 108 166 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Біологія (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Чабан А. М. 434.000 Допущено 150 150 5.4
  • Українська мова та література: 150
  • Біологія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК
3 Васильківський В. Ю. 431.500 Допущено 106 130 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
+
4 Васильченко Д. В. 424.250 Допущено 111 118 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
5 Шевченко Н. Б. 412.000 Допущено 105 120 10.7
  • Українська мова та література: 105
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 10.7
  • РК
6 Мамай В. В. 374.000 Допущено 110 120 6.4
  • Українська мова та література: 110
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
7 Амрахов Д. А. 329.000 Допущено 100 100 4.9
  • Українська мова та література: 100
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 4.9
  • РК
+