Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 50 • БМ 27 • К 23
Заяв 28 • Конкурс на бюджет 1.04
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 21
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.84
  • Зараховано: 36
  • Оригіналів: 45
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільницька Є. Ю. 340.000 До наказу (б) 170 170
  • Українська мова: 170
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 170
+
2 Білан К. С. 320.000 До наказу (б) 140 180
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 180
+
3 Тютюнник Л. С. 320.000 До наказу (б) 140 180
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 180
+
4 Копиця Т. М. 315.000 До наказу (б) 140 175
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 175
+
5 Дяченко В. Я. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 160
+
6 Здота А. О. 310.000 До наказу (б) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 170
+
7 Фенько Н. С. 305.000 До наказу (б) 130 175
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 175
+
8 Комищук О. А. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 160
+
9 Дзюба О. С. 300.000 До наказу (б) 120 180
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 180
+
10 Чижова О. П. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 160
+
11 Малюгіна Д. О. 295.000 До наказу (б) 120 175
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 175
+
12 Бут І. А. 290.000 До наказу (б) 120 170
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 170
+
13 Штукатуров М. О. 290.000 До наказу (б) 130 160
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 160
+
14 Левченко І. В. 290.000 До наказу (б) 130 160
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 160
+
15 Бакулей Н. В. 285.000 До наказу (б) 120 165
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 165
+
16 Чернишов М. О. 285.000 До наказу (б) 120 165
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 165
+
17 Гуденко Ю. М. 285.000 До наказу (б) 120 165
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 165
+
18 Сороколат О. А. 280.000 До наказу (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140
+
19 Лєпьошкіна І. В. 270.000 До наказу (б) 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 150
+
20 Райська К. Г. 0.000 Зареєстровано +
21 Шевченко Л. А. 0.000 Зареєстровано
22 Косяк О. В. 0.000 Зареєстровано +
23 Павленко К. В. 0.000 Зареєстровано
24 Артюшенко І. В. 0.000 Зареєстровано
25 Мішура М. Ю. 0.000 Зареєстровано
26 Курілова В. С. 0.000 Зареєстровано
27 Оборонова А. В. 300.000 Відмова 130 170
  • Українська мова: 130
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 170
28 Чуйко В. В. 280.000 Відмова 140 140
  • Українська мова: 140
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 140