Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Титенко Є. О. 183.906 Рекомендовано (к) 192.5 180 196 11.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 192.5
  • Математика (ЗНО): 180
  • Біологія (ЗНО): 196
  • Середній бал документа про освіту: 11.1
  • РК
2 Антюхова З. О. 138.618 Рекомендовано (к) 141 132 155 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Вінтонюк К. А. 124.593 Рекомендовано (к) 128 107 136 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК