Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0 • К 2
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 2.23
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заболотний Ю. В. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
+
2 Очеретний А. С. 0.000 Відмова