Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 35 • К 35
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 0.9
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Трощило Д. Д. 159.692 Допущено 137 165 160 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 165
  • Біологія (ЗНО): 160
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
2 Шульга С. Р. 127.036 Допущено 118 113 118 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
+
3 Галімулліна М. О. 121.004 Допущено 107 124 111 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК